Emelie Hollow

Musikk

Musikk

29. juni 2024
20:00
Mosjøen Kulturhus

Emelie Hollow, opprinnelig fra Vinterbro i Ås kommune, startet sin musikalske reise i en ung alder. Hun utgav sin første egenskrevne låt på Universal Music som 12-åring etter å ha vunnet en prestisjefylt låtkonkurranse arrangert av P4. Dette markerte begynnelsen på en bemerkelsesverdig karriere som inkluderer en minneverdig opptreden ved sin fetters dåp som treåring.

Musikk har alltid vært en sentral del av Emelies liv. Hun vokste opp med piano og cello og deltok aktivt i kor. Med sin imponerende musikalitet, vakre stemme og personlige tekster har Emelie Hollow raskt blitt en veletablert artist. Hun er ofte sammenlignet med artister som Marit Larsen og Robyn og har funnet inspirasjon i Taylor Swifts ærlige tekster som hjalp henne å formidle følelser og samhørighet med sitt publikum.

I 2024 kan man se Emelie Hollow hver uke på TV2-programmet “Hver gang vi møtes,” hvor hun har mottatt strålende kritikker. Dette er et bevis på hennes allsidighet og musikalske dyktighet. Etter seks år som artist, har Emelie funnet sin unike stemme og har en lovende fremtid i musikkbransjen.

Varighet:

ca 60 min

Billetter:

Ordinær: 550,-
Ungdom/honnør: 350,-

Musikk

Utsolgt? Klikk her for å sette deg på venteliste

Skroll til toppen