Dragshow Extravaganza!

Annet

Annet

5. juli 2024
19:00
Bakgården Kultur

Vil du se byens kjente fjes utfolde seg i full drag, utføre en perfekt koreografi?!

Opplev en fortryllende kveld i Bakgården Kultur under Festspillene Helgeland med et dragshowutenom det vanlige! Vi presenterer en blendende fusjon av mystikk og glamour, inspirert av det kjære Maskoramakonseptet blandet med pulserende dragshow-tradisjoner. Dette er din sjanse til å bli blendet av lokalt talent som du aldri har sett dem før – kanskje det til og med er din venn, nabo, eller søsken som er stjernen på scenen!?

Men vent, det blir enda bedre: Superstjernen og mosjøværingen Henrik Bach Mortensen, kjent for sitt banebrytende designarbeid for TV-konseptet Drag Me Out, kommer hjem for å bringe sin ekspertise til vår scene. Sammen med koreografen Rikke Anett Lund, vil Henrik designe og regissere et show så spektakulært at det vil få hjertet ditt til å hoppe over et slag. Dette dynamiske duoen lover en kveld fylt med uforglemmelig underholdning, fengende koreografier, og et visuelt festfyrverkeri som vil sette standarden for fremtidige dragforestillinger.

Bli med på et eventyr hvor hemmeligheter blir avslørt gjennom glitrende kostymer og hypnotiserende opptredener. I ekte Maskorama-ånd vil publikum få sjansen til å gjette hvem som skjuler seg bak de imponerende dragpersonaene. Denne interaktive twisten legger til en ekstra dimensjon av spenning og samhørighet til kvelden.

Sikre din plass på Bakgården Kultur for en kveld med overraskelser, latter, og kanskje en tåre av begeistring. La oss feire mangfoldet, kreativiteten, og fellesskapet som gjør livet så fargerikt. Hvem vet – denne kvelden kan forandre måten du ser på dine naboer for alltid. Kom og bli en del av magien!

Varighet:

ca 60 min

Billetter:

Ordinær: 450,-
Ungdom/honnør: 250,-

Annet

Utsolgt? Klikk her for å sette deg på venteliste

Skroll til toppen