Takk for at du deltok på Festspillene Helgeland 2024!

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste takknemlighet til alle som besøkte Festspillene Helgeland 2024

Kjære publikum, kunstnere, og samarbeidspartnere,

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste takknemlighet til alle som besøkte Festspillene Helgeland 2024. Takket være dere ble årets festspill en uforglemmelig opplevelse, fylt med magiske øyeblikk, inspirasjon og kreativ utfoldelse.

Fra stemningsfulle kirkespill til fargesprakende dragshow, fra intime konserter til storslagne utstillinger – dere har vært med oss gjennom hele spekteret av kunstneriske uttrykk. Kulturen har en unik evne til både å inspirere og provosere, og i år har vi virkelig fått oppleve dette på nært hold. Det er nettopp denne dualiteten som gjør at vi står sterkere enn noen gang, klare til å møte fremtiden med nye ideer og uforminsket entusiasme.

Vi vil også rette en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere. Deres støtte har vært uvurderlig, og uten deres bidrag ville ikke festspillene vært mulig. En spesiell takk går til Helgelandsrådet, Helgelendingen, Sparebank 1 Helgeland, Helgeland Kraft, Fru Haugans hotell, Kulturdirektoratet, Alcoa, Sametinget, Nordland Fylkeskommune, Samfunnsløftet, og selvfølgelig Vefsn Kommune.

Nå ser vi frem mot neste års festival. Vi er nødt til å lære av årets erfaringer for å bli enda bedre til neste år. Vi har fått mange verdifulle tilbakemeldinger som vil hjelpe oss med å skape et enda mer spennende og inkluderende program for 2025.

Vårt mål er å fortsette å levere kunstneriske opplevelser som både inspirerer og utfordrer, og vi gleder oss til å dele denne reisen med dere. Vi ønsker å skape en plattform hvor kunsten kan utfolde seg fritt og uhemmet, hvor nye stemmer kan bli hørt og hvor grensene for det mulige stadig utfordres. Med deres støtte og engasjement, vil vi fortsette å bringe sammen mennesker gjennom felles opplevelser som beriker og beveger.

Takk for at dere er en del av Festspillene Helgeland. Vi gleder oss til å se dere igjen neste år, klare for nye opplevelser og kunstneriske reiser!

Med vennlig hilsen,

Kristoffer Almås

Festivalsjef

Skroll til toppen